Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Σεμινάριο: Handmade Cinema: Σεμινάριο Σκηνοθεσίας, hand-made-cinema-Η αλφάβητος για μια ταινία

Σεμινάριο: Handmade Cinema: Σεμινάριο Σκηνοθεσίας, hand-made-cinema-Η αλφάβητος για μια ταινία

FotorCreated

Ένα Κινηματογραφικό σεμινάριο για την κατανόηση της σκηνοθετικής αντίληψης με άξονα την δημιουργία μιας σπονδυλωτής ταινίας. Από την ιδέα του σεναρίου μέχρι και την ολοκλήρωση του κινηματογραφικού έργου, η γραμματική της φιλμικής γλώσσας και ο τρόπος χρήσης της, ως απαραίτητο γνωσιακό αντικείμενο προκειμένου να οικοδομηθεί μία σύνθετη καλλιτεχνική εργασία όπως αυτή της κινηματογραφικής ταινίας.

Συντονισμός: Το σεμινάριο συντονίζει ο Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης (σκηνοθέτης παραγωγός)

http://www.t-short.gr/kyr  και τον συνοδεύουν ως επισκέπτες εισηγητές σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας κινηματογραφικής παραγωγής

Διάρκεια του Σεμιναρίου: 7 Τετάρτες (18:30 – 21:00) & 7 Κυριακές (18:30 – 23:00) του Μάη και του Ιούνη με μία Εισαγωγική (Free) Συνάντηση Γνωριμίας.

Πληροφορίες και αιτήσεις εδώ: Διοργανωτής: Μικρό Πολυτεχνείο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.