Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάριο: "Η συναισθηματική αγωγή: μια προσέγγιση για τη συναισθηματική ανάπτυξη παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας".

Σεμινάριο: "Η συναισθηματική αγωγή: μια προσέγγιση για τη συναισθηματική ανάπτυξη παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας".

παιδί_σχολείο

Ένα σεμινάριο για όλους!

Η θεματική του σεμιναρίου περιλαμβάνει: Τι είναι συναίσθημα; Κατηγοριοποίηση συναισθημάτων. Συναισθηματική ανάπτυξη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παράγοντες που επηρεάζουν τη συναισθηματική ανάπτυξη. Θεωρητικές αρχές και πρακτικές για την Αναγνώριση, Έκφραση, Διαχείριση των συναισθημάτων και ενσυναίσθηση. Σχεδιασμός και παρουσίαση προγραμμάτων Συναισθηματικής αγωγής.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

- 14 Μαρτίου 2015, ώρες 11:00-15:00.

Διοργανωτής:  Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Πλάκα - Ακρόπολη

Διεύθυνση: Τριπόδων 23 Τηλέφωνο: 2103250341

Κόστος συμμετοχής: 30€.

Εκπτώσεις: 20€ /φοιτητές, έκπτωση 10% στα μέλη μας, 50€ για δύο άτομα, 10% εγγραφή σε περισσότερα σεμινάρια.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.