Αρχική InfoMommy Σχέσεις Σεμινάριο «Κώδικες Ζωής» - “Healing Code” με τους Τζακ και Αν Στιούαρτ (12, 13/10)

Σεμινάριο «Κώδικες Ζωής» - “Healing Code” με τους Τζακ και Αν Στιούαρτ (12, 13/10)

Afisa Life Code-01

Ο «Θεραπευτικός Κώδικας» είναι η επαναστατική μέθοδος η οποία με απλές ασκήσεις λίγων λεπτών είναι σε θέση να θεραπεύσει όλα τα συνειδητά και ασυνείδητα ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Στο ομώνυμο βιβλίο του δρ Αλεξάντερ Λόυντ, βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους ν’ ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία, να ξεπεράσουν όλα όσα ταλάνιζαν το σώμα, το νου και τις σχέσεις τους.

Οι θεραπευτές και δάσκαλοι του «Θεραπεύοντας το Πνεύμα» Jack και Anne Stewart, που εδρεύουν στην Αγγλία, έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Δρ. Alex Loyd, έναν από τους συγγραφείς του βιβλίου best seller και δημιουργός της διαδικασίας «Ο Κώδικας της Θεραπείας», να τρέξουν σεμινάρια με θέμα τον «Κώδικα Θεραπείας και τον Κώδικα της Επιτυχίας» στην Ευρώπη. Στην Αγγλία έχουν ήδη διεξάγει πάνω από 200 σεμινάρια του Κώδικα Θεραπείας. Για την εργασία τους στην Ελλάδα αποκαλούν αυτές τις δύο συνδυασμένες διαδικασίες οι Κώδικες της Ζωής.

healing code EXOFILLO

Τι θα συμβεί μετά την εκμάθηση και εφαρμογή των Κωδικών της Ζωής;

Θα έχετε στην διάθεσή σας ένα σετ εργαλείων υγείας, ευεξίας και παρακίνησης για την ζωή τα οποία δεν χρειάζονται αναθεώρηση ή αντικατάσταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες, 30 ημέρες μετά το σεμινάριο (αν όχι νωρίτερα), θα είστε ήδη καθ'οδόν προς την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας.

Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε κι εσείς τον Κώδικα Ζωής και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο.

Πληροφορίες Διεξαγωγής:

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, 10:00 – 18:00

Inner Flow, Μέτωνος 39, Χολαργός (πλησίον Μετρό Εθνική Άμυνα)

Τηλ./φαξ 210-66.69.687

τηλ. 6972.71.95.91,

Ιστότοπος: www.innerflow.gr

E-mail: info@innerflow.gr

FB: Inner Flow


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.