Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Σεμινάριο Λεκτικού Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Σεμινάριο Λεκτικού Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣΣεμινάριο λεκτικού εκφοβισμού για γονείς με τίτλο: «Εγώ εσένα δε σε έχω φίλη», θα πραγματοποιηθεί με την ψυχολόγο Φωτεινή Αργυρούδη, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:30μ.μ. στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου.

Το ζήτημα του λεκτικού εκφοβισμού στο σχολείο, είναι από τα σοβαρότερα και από εκείνα που οι συνέπειες τους, είναι μακροπρόθεσμες και έντονες.

Για το λόγο αυτό, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο αυτό στην Ελλάδα, τη στάση των γονέων, τους τρόπους διαχείρισης, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, αλλά και να προτείνουν στα παιδιά τους, ώστε να βοηθηθούν και να περιοριστεί ο κύκλος της βίας, που ανοίγει κάθε φορά με αφορμή τέτοιες κουβέντες όπως το «δε σε έχω φίλη».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή δια ζώσης). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.


Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310. 324.666


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.