Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Σεμινάριο Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού στο αβγό του μουσικού χωριού (8 & 9/2)

Σεμινάριο Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού στο αβγό του μουσικού χωριού (8 & 9/2)

1531697_10151907579825886_427573864_oΣεμινάριο Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού, από την διεθνή Ελληνίδα χορεύτρια και performer Αθανασία Κανελλοπούλου, θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014, στο Αβγό του μουσικού χωριού, στη Θεσσαλονίκη.

Η Αθανασία Κανελλοπούλου, εργάστηκε δίπλα στην Pina Bausch για 7 συνεχή χρονιά και θα προσφέρει στο αβγό του μουσικού χωριού, ένα εργαστήριο πάνω στο πώς κινείται ο χορευτής σε μια παράσταση και στο πως αυτός αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, θα εστιάσει στο τεχνικό μέρος της κίνησης, όπου με διάφορες ασκήσεις και συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα του σώματός και την αναπνοή, θα κινηθεί με τους συμμετέχοντες δυναμικά στο χώρο, εμπλουτίζοντας την κίνηση με διαφορετικές δυναμικές και ποιότητες.

Θα συνεχίσει κάνοντας προτάσεις για αυτοσχεδιασμούς, με σκοπό να δημιουργήσει έναν κοινό χώρο. Συνδυάζοντας το σώμα, τη φωνή και το λόγο, θα οδηγήσει τους χορευτές σε μια μετάβαση πάνω σε ένα δομημένο θέμα και στο πώς εξελίσσεται, με βάση τα προσωπικά βιώματα και τις εμπειρίες των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί στη δημιουργία αυτοσχεδιαστικών συνθέσεων και προτάσεων.Tο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές , ηθοποιούς και περφόρμερς, καθώς και σε ερασιτέχνες με προχωρημένο επίπεδο.

Σάββατο 8 - Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, 8 ώρες
12.00 - 16.00
Eγγραφές συνεχώς
Εισφορά μέλους: €80

Το αβγό του μουσικού χωριού
Bαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // Θεσσαλονίκη
www.music-village.gr/avgo
avgo@music-village.gr

Πληροφορίες και εγγραφές γίνονται στο:
avgo@music-village.gr και στο 6973. 578. 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή - 17:00 – 20:00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.