Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Sensibio Légère και Riche: η λύση για το ευαίσθητο δέρμα

Sensibio Légère και Riche: η λύση για το ευαίσθητο δέρμα

Image 48542

Το δέρμα υπεραντιδρά στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας, η μόλυνση και το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνθήκες που δεν είναι συμβατές με τη φυσική του βιολογία. Ως αποτέλεσμα, το όριο ανεκτικότητάς του μειώνεται και μπορεί να γίνει ευαίσθητο έως δυσανεκτικό.

Μερικά από τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος είναι η αίσθηση τραβήγματος και η φαγούρα, ενώ ο δερματικός φραγμός του ευαίσθητου δέρματος διαταράσσεται οδηγώντας έτσι σε αφυδάτωση και πιο εύκολη διείσδυση των εξωτερικών ερεθιστικών ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή ή αλλεργίες.

Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ από την BIODERMA :

Η κρέμα καθημερινής περιποίησης προσώπου Sensibio με την κατοχυρωμένη καινοτομία TOLERIDINE®, αποτέλεσμα έρευνας των εργαστηρίων BIODERMA, αυξάνει με φυσικό τρόπο το σημείο ανεκτικότητας του δέρματος.

H σωστή ενυδάτωση του ευαίσθητου δέρματος είναι επίσης πολύ βασική, καθώς με την ενυδάτωση, σταθεροποιείται ο δερματικός φραγμός κι έτσι αποτρέπεται η είσοδος των ερεθιστικών ουσιών. Η κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio, χάρη στην ξυλιτόλη και την γλυκερίνη που περιέχει ενυδατώνει άμεσα το δέρμα με αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη και μετά από 8 ολόκληρες ώρες.

Έτσι χάρη στην πατέντα TOLERIDINE® της BIODERMA, το όριο ανεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος αυξάνεται, το δέρμα γίνεται περισσότερο ανθεκτικό και λιγότερο αντιδραστικό.

Η κρέμα Sensibio εγγυάται επίσης άμεση άνεση και άριστη ανεκτικότητα καθώς η σύνθεσή της δεν περιέχει άρωμα, συντηρητικά ή επιφανειοδραστικές ουσίες. Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, έχει πολύ απαλή υφή και αποτελεί ιδανική βάση για make up.

Έτσι η BIODERMA, ειδικός στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, προτείνει για την καθημερινή σας φροντίδα την κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio Légère ή Sensibio Riche που θρέφει και προστατεύει το ευαίσθητο ή δυσανεκτικό δέρμα.

Αν έχετε κανονικό ή λιπαρό δέρμα, προτιμήστε την Sensibio Légère, ενώ αν έχετε ξηρό, την Sensibio Riche.

Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα σε πρόσωπο και λαιμό αφού πρώτα έχετε καθαρίσει το δέρμα σας με το Sensibio H2O της BIODERMA.

Θα τις βρείτε στα φαρμακεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.