Σεργουλόπουλος: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα έναν κακοποιητικό λόγο προς εμένα και το παιδί»

Σεργουλόπουλος: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα έναν κακοποιητικό λόγο προς εμένα και το παιδί»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στο αίτημά του να ανοίξουν επιτέλους τα σχολεία ώστε ο 8χρονος γιος του Γιώργος και όλα τα παιδιά να επιστρέψουν στη σχολική τους ρουτίνα καθώς ο εγκλεισμός και η τηλεκπαίδευση τα κρατά κολλημένα μπροστά από μια οθόνη.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA “Καλύτερα δε γίνεται” ανέφερε χαρακτηριστικά “Θέλω να ζητήσω να ανοίξουν τα σχολεία. Ο Γιώργος κάνει μάθημα μέσα από το p.c. Kαι μέχρι πριν λίγο καιρό του λέγαμε να μην είναι στα tablet και τώρα είναι συνέχεια εκεί”!

Eν συνεχεία αποκάλυψε τα κακεντρεχή και άκρως κακοποιητικά σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό του σχετικά με τη σεξουαλικότητά του όταν έγινε γνωστή η γέννηση του παιδιού του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του “Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου

«Αυτό το πράγμα δεν είναι κανονικό. Εγώ είμαι αυτός που είμαι. Ένας γκέι άνθρωπος είναι αυτός που είναι και είναι εδώ μπροστά σας. Δεν χρειάζεται ούτε να κρύβω, ούτε να μην λέω. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω τον σεβασμό και όχι τον κακοποιητικό λόγο» είπε.

Δείτε το ξέσπασμα του:

 

Ροή Ειδήσεων