Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Σετ ακουστικών «φορτίζει» κινητά τηλέφωνα

Σετ ακουστικών «φορτίζει» κινητά τηλέφωνα

onbeat-6Βρετανός σχεδιαστής παρουσίασε ένα πρωτότυπο σετ ακουστικών , το οποίο αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, μπορεί να «φορτίσει» συσκευές κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με το BBC. Ο δημιουργός των ακουστικών είναι ο  'Αντριου 'Αντερσον. Τα ακουστικά φέρουν την ονομασία OnBeat. Ήδη, ο 'Αντερσον έχει «ανεβάσει» τη δημιουργία του στον ιστότοπο συγκέντρωσης κεφαλαίων Kickstarter.

Όπως δήλωσε, ελπίζει ότι θα καταφέρει μέσω της χρηματοδότησης που θα λάβει να κυκλοφορήσει τα ακουστικά στην αγορά το 2014. Τα πρωτότυπα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένα εύκαμπτα ηλιακά μίνι - πάνελ. Το κάθε πάνελ μπορεί να τροφοδοτήσει ηλεκτρικές συσκευές με 0,55 βατ.

Η ενέργεια αποθηκεύεται σε δύο μικρές μπαταρίες λιθίου. Οι μπαταρίες συνδέονται με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας και την φορτίζουν. Σύμφωνα με τον 'Αντερσον, μια βόλτα απόστασης 4 με 7 χιλιομέτρων αρκεί προκειμένου να φορτιστεί πλήρως μια «έξυπνη» συσκευή iPhone.

10-7-2013-81


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.