Αρχική InfoBaby Μόδα Σεβασμός στο μωρό, σεβασμός στο περιβάλλον

Σεβασμός στο μωρό, σεβασμός στο περιβάλλον

ImageGen.ashxπλενόμενες οικολογικές πάνες FuzziBunz ® ήρθαν στην Ελλάδα για να μας θυμίσουν τα οφέλη του «παλιού καλου καιρού» σε συνδυασμό με την ευκολία του πλυντηρίου της εποχής μας.

Πλενόμενες πάνες υψηλής αισθητικής, σε ολοζώντανα χρώματα, που δεν περιέχουν κανένα χημικό με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φιλικά στο δέρμα του μωρού, χωρις να δημιουργούν συγκάμματα και αλλεργίες. Οι πλαστικές πάνες περιέχουν χημικά και διοξινες, ουσιές ανεπίτρεπτες για το δέρμα ενός ανθρώπου.

Grape_4f5de05242112_250x200Πάνες ενός μεγέθους, που με τα ανθεκτικά λάστιχα στο εσωτερικό τους φοριούνται απο νεογέννητο μωράκι μέχρι να είναι έτοιμο το παιδί να ξεκινήσει τουαλέτα. Πάνες που πλένονται και ξαναπλένονται χωρίς να αλλοιώνονται με αποτέλεσμα να προσφέρουν οικονομία στην οικογένεια μιας και δεν χρειάζεται να ξαναγοράσετε πάνες για πολλά πολλά χρόνια! Τις πάνες αυτές θα τις φορέσουν αδερφάκια, ξαδερφάκια ακόμα και τα παιδιά αυτών! Αγοράζετε μια φορά και τέλος.

fun2Πλενόμενες πάνες που ακριβως επειδή δεν ειναι φτιαγμένες απο πλαστικό και επαναχρησιμοποιούνται, σέβονται το περιβάλλον και δεν αποτελούν μέρος των αποβλήτων στις χωματερές! Σκεφτείτε πως μια πλαστική πάνα για να διασπαστεί στις χωματερές χρειάζονται 600 χρόνια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.