Αρχική InfoMommy Ομορφιά Shiseido: νέα Super Corrective Eye Cream και Super Corrective Serum που σβήνουν τις ρυτίδες των ματιών

Shiseido: νέα Super Corrective Eye Cream και Super Corrective Serum που σβήνουν τις ρυτίδες των ματιών

EYE_CREAM_RANGE_1
Οι ρυτίδες που «περικυκλώνουν» το βλέμμα μας, προσθέτουν χρόνια και κόπωση στην εμφάνισή μας.
Γενικά, η επιδερµίδα στην περιοχή των µατιών είναι πολύ λεπτή, µε εύθραυστη υφή και έχει την τάση να είναι ξηρή. Γι' αυτό υπάρχουν στην αγορά πολλά προϊόντα περιποίησης ματιών που δίνουν έµφαση στη βελτίωση των ρυτίδων και στα ενυδατικά οφέλη. Λίγα όμως καταφέρνουν να δράσουν και μάλιστα άμεσα.

BIOPERFORMANCE_EYE_CREAM_1

Η νέα κρέµα Bio-Performance Super Corrective Eye Cream της Shiseido υπερβαίνει την κλασική ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση. Μια κρέµα µατιών που ενσωµατώνει πολλαπλές τεχνολογίες και εστιάζει στην αποκατάσταση της πολύτιµης ελαστικότητας της ευαίσθητης επιδερµίδας στην περιοχή των µατιών. Τα αποτελέσµατα είναι εξίσου θεαµατικά και γρήγορα, µε ορατά οφέλη σε µόλις 1 ηµέρα και αισθητή βελτίωση σε 3 εβδοµάδες.

Super Corrective Serum

Ενώ το Super Corrective Serum καταπολεµά τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τη θαµπή όψη, χαρίζει αισθητή βελτίωση από την πρώτη εφαρµογή. .’Ετσι άµεσα, η επιδερµίδα γίνεται λεία και λαµπερή, και τα αποτελέσµατα ενισχύονται µε την καθηµερινή χρήση.

EYE_CREAM_RANGE_2

Super Corrective Duo για συµπληρωµατική δράση:


Το Super Corrective Duo συνδυάζει τις αποδεδειγµένες τεχνολογίες της Shiseido για την αποκατάσταση των τριών συστατικών που ενισχύουν τη νεότητα - το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ και την ελαστίνη - και χαρίζει αναζωογονηµένο βλέµµα. Γιατί πιο αισθητά αντιγηραντικά αποτελέσµατα γίνονται ορατά µε τη συστηµατική χρήση τους µετά από µία ηµέρα, µία εβδοµάδα και 3 εβδοµάδες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.