Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Σία Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα υπάρξουν φωτοτυπίες στα σχολεία όπως άλλες χρονιές»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Δεν θα υπάρξουν φωτοτυπίες στα σχολεία όπως άλλες χρονιές»

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ, η αναπληρωτής υπουργός παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, τα βιβλία έχουν φθάσει στα σχολεία και δεν θα υπάρξουν φωτοτυπίες όπως άλλες χρονιές και οι πίνακες των αποσπάσεων έχουν προχωρήσει κανονικά.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά», πρόσθεσε και διαβεβαίωσε πως το υπουργείο εργάζεται συστηματικά για να ανοίξουν κανονικά και χωρίς προβλήματα τα σχολεία. Σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών ανέφερε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο καθεστώς, αλλά υπενθύμισε ότι από πέρυσι διευρύνθηκαν τα κριτήρια, ενώ δημιουργήθηκε εξατομικευμένο καθεστώς με ειδική επιτροπή.

Tην Πέμπτη ή την Παρασκευή πρόκειται να ανακοινωθούν οι βάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, στα ύψη θα κινηθούν οι βάσεις σε ιατρικές σχολές, ενώ πτώση ακόμη και 2.000 μορίων και άνω αναμένεται σε βάσεις περιφερειακών κυρίως ΤΕΙ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.