Αρχική Infokids Υγεία Σημαντική διάκριση για τη Novartis Hellas

Σημαντική διάκριση για τη Novartis Hellas

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Novartis Hellas, αφού αναδείχτηκε η πρώτη σε πωλήσεις θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας φαρμάκου στην Ελλάδα ασκώντας ενεργό ρόλο στον κλάδο της Υγείας και δημιουργώντας πρόσθετη υπεραξία στον τομέα του επιχειρείν. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Active Business Publishing, στην ετήσια συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2015» στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά σε μια λαμπρή τελετή.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Pedro Barreiros, Οικονομικός Διευθυντής της Novartis Hellas, ο οποίος εστίασε στην ύψιστη αξία που αποτελεί για μια ηγέτιδα φαρμακευτική εταιρεία να συμβάλει στην κοινωνία και να αφήνει το δικό της επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινο κι ελπιδοφόρο, αποτύπωμα.

«H Novartis Hellas με όραμα και ευθύνη για τον ασθενή και με οδηγό την καινοτομία, πραγματοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης της ελληνικής οικονομίας και δράσεις για τη διαχείριση σημαντικών κοινωνικών αναγκών. Μέσα από μια εκτεταμένη ασθενοκεντρική προσέγγιση που συμβάλλει σημαντικά και στη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου της Υγείας, η Novartis Hellas επενδύει στην Ελλάδα και παραμένει πιστή στην αποστολή της να θεραπεύει τους ασθενείς και να βελτιώνει τις ζωές των συμπολιτών μας, ειδικά σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής αβεβαιότητας όπως αυτή που διανύουμε», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Barreiros.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, που έχει γίνει πλέον θεσμός, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του Συνδέσμου Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.