Αρχική Νέα Σήμερα η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής "Ηρακλής" με τον Σάκη Ρουβά στο Πάνθεον

Σήμερα η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής "Ηρακλής" με τον Σάκη Ρουβά στο Πάνθεον

IMG_0464final_lowΤον Ηρακλή, το μυθικό πρόσωπο – πρότυπο ενσαρκώνει ο Σάκης Ρουβάς στην πρώτη θεατρική παραγωγή του θεάτρου Πάνθεον που θα παρουσιάζεται από σήμερα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.

Ο ήρωας στον οποίο αποδόθηκαν πλήθος από κατορθώματα, ανάγοντάς τον σε θρυλική μορφή ολόκληρου του ελλαδικού χώρου, είναι το θέμα της μεγαλειώδους παράστασης με δώδεκα διαφορετικά, εντυπωσιακά σκηνικά, όσα και οι άθλοι του. Δίπλα στο Σάκη Ρουβά πρωταγωνιστούν ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσσινού.

Η παράσταση απευθύνεται στα παιδιά αλλά και όλη την οικογένεια. Τόσο η αφήγηση όσο και η αναπαράσταση μύθων και ιστοριών είναι προνομιούχος «γλώσσα» επικοινωνίας με τους νεότερους, καθώς μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία, πολιτικό προβληματισμό και μια κριτική ματιά της σύγχρονης πραγματικότητας με θεμελιώδη σημασία για τη γνωστική και συναισθηματική τους ανάπτυξη.

To αρχικό κείμενο έγραψε ο Στρατής Πασχάλης, ενώ ο λόγιος και καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.