Αρχική Νέα Σήμερα, ο μεγάλος ραδιομαραθώνιος της ΝΕΡΙΤ για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Σήμερα, ο μεγάλος ραδιομαραθώνιος της ΝΕΡΙΤ για την "Κιβωτό του Κόσμου"

A4ECC61998A7FEBE26498AD685DAD1EAΣτα ραδιοφωνικά κύματα της ΝΕΡΙΤ θα πλέει σήμερα η «Κιβωτός του κόσμου» για τις ανάγκες των παιδιών που χρειάζονται τη στήριξη και την αγάπη μας καθώς το Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ μαζί με τη ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας (102 FM) διοργανώνουν μεγάλο ραδιομαραθώνιο, με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση της «Κιβωτού», σε συνεργασία με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

Από τις 8 το πρωί έως και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όλο το πρόγραμμα του Πρώτου θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του ραδιομαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν διαρκείς συνδέσεις με τις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας και του «Αθήνα 9.84».

Το νήμα της αφήγησης θα στηριχθεί κυρίως στις μαρτυρίες των εθελοντών - πάσης φύσεως και «ειδικότητας» - που επί πολλά χρόνια προσφέρουν τη στήριξή τους σε παραμελημένα παιδιά. Μαζί τους, θα είναι και παιδιά που «αποφοίτησαν» από την «Κιβωτό», στάθηκαν στα πόδια τους χάρη στη μέριμνα της οργάνωσης και σήμερα, μετά από κάποια χρόνια, είναι φοιτητές, συνεχίζουν τη ζωή τους, έχουν τα δικά τους παιδιά. Στο στούντιο θα είναι ακόμα καλεσμένοι και πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά επί χρόνια τη βοήθειά τους.

Τον ραδιομαραθώνιο θα ενισχύσει και η τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, αφιερώνοντας σε αυτόν την τελευταία ώρα της πρωινής εκπομπής «ΕΞΙ – ΔΕΚΑ», ενώ θα υπάρχουν συνδέσεις και αναφορές σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους με τους εξής τρόπους:

1. Καλώντας από σταθερό τηλέφωνο στο 901.11.170.170 (3,67€/κλήση, εντός δικτύου ΟΤΕ),
2. Στέλνοντας sms με τη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ στο 19888 (2,46€/sms – κλήση),
3. Καταθέτοντας χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς:
EUROBANK : 0026 0178 870100 872073
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5023 – 032595 – 870

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης. Με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και τη Χίο, καλύπτει τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ. Για την κοινωνική της προσφορά έχει βραβευτεί από την Unesco, το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.