Αρχική Infokids Υγεία Σήμερα θα μεταφερθεί στην Ιταλία ο μικρός Αλέξανδρος

Σήμερα θα μεταφερθεί στην Ιταλία ο μικρός Αλέξανδρος

BoyInWagonΣήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιταλία ο μικρός Αλέξανδρος, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες, στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων και Εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Για την μεταφορά του Αλέξανδρου ήλθαν αεροπορικώς, μέσω Αράξου, στην Πάτρα Ιταλοί γιατροί από το πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο της Πάντοβα, προκειμένου να τον υποβάλλουν σε ειδική επέμβαση, ώστε να ταξιδέψει με ασφάλεια.

Μετά την επέμβαση ο μικρός Αλέξανδρος θα μεταφερθεί με ειδική κινητή ιατρική μονάδα, η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, στο αεροδρόμιο του Αράξου, όπου με αεροπλάνο C - 130 θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Βενετίας. Από εκεί, η ίδια κινητή ιατρική μονάδα θα μεταφέρει τον Αλέξανδρο στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα, όπου θα περιμένει να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Τον Αλέξανδρο θα συνοδεύουν καθ΄ όλη την διάρκεια του ταξιδιού Έλληνες και Ιταλοί γιατροί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter