Αρχική InfoMommy Νέα Σιωπηρές αυξήσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς - Δείτε τις αλλαγές

Σιωπηρές αυξήσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς - Δείτε τις αλλαγές

Αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών που έχουν προγραμματιστεί να επιβληθούν από την Πρωτοχρονιά βρίσκονται ακόμη σε αναμονή και άλλες για τις οποίες ο αρμόδιος υπουργός έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνουν επιβάλλονται «νύχτα». Η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου από 1,20 ευρώ σε 1,40 ευρώ έχει καθυστερήσει, παρά το γεγονός ότι ο ΦΠΑ στις μεταφορές έχει ανέβει στο 23% από τον περασμένο Σεπτέμβριο (από 13%). Ετσι, οι εταιρείες επιβαρύνονται με 2 εκατ. ευρώ μηνιαίως από την απορρόφηση της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ. Την ίδια στιγμή, ο κ. Σπίρτζης διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν οι συστηματικοί χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς θα παραμείνει αμετάβλητη η τιμή των καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.