Αρχική InfoTeens Sports "Σκόραρε και κέρδισε!" δώρα από το Athens Metro Mall και την Intersport (4-21/9)

"Σκόραρε και κέρδισε!" δώρα από το Athens Metro Mall και την Intersport (4-21/9)

image001Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο μπάσκετ! Πάρτε θάρρος από τις επιδόσεις της Εθνικής μας ομάδας και ελάτε στο επίπεδο 0 του εμπορικού να σκοράρετε δυναμικά μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου!

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται ανά ζεύγη από τους οποίους θα προκύπτει νικητής αυτός με το μεγαλύτερο σκορ. Ο νικητής θα επιβραβεύεται με δώρο από το Athens Metro Mall ή από το κατάστημα Intersport.

Κατά τις ημέρες των αγώνων της Εθνικής ομάδας, ο διαγωνιζόμενος με το υψηλότερο σκορ της ημέρας θα επιβραβεύεται με μία μπάλα μπάσκετ από το κατάστημα Intersport.*

*Η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιείται την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.

Είσοδος ελεύθερη

Athens Metro Mall
Λεωφ.Βουλιαγμένης 276, Αγ.Δημήτριος

Σουτάρουμε και σκοράρουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 16:00-20:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.