Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο «Smileybin» : Οι μικρότεροι start-uppers σας περιμένουν αύριο στο TEDEX Academy

«Smileybin» : Οι μικρότεροι start-uppers σας περιμένουν αύριο στο TEDEX Academy

Οι 15χρονοι μαθητές του Γυμνασίου Αλωνίων Πιερίας που βραβεύτηκαν σε Ελλάδα και Ευρώπη για την καινοτόμα ιδέα τους να κατασκευάσουν τον έξυπνο κάδο ανακύκλωσης «Smileybin», θα παρουσιάσουν το προϊόν τους στο TedEx Academy, αύριο 1η Οκτωβρίου 2016 με θέμα “Re-imagine Greece”. Τα παιδιά αποδεικνύουν ότι η καινοτομία μπορεί να ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία από την παιδική κιόλας ηλικία και να μας φέρει πιο κοντά στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε.

Οι λιλιπούτειοι start-uppers θα δείξουν στους επισκέπτες του σημαντικού αυτού event το «Smileybin» τον κάδο και ανταμείβει τον χρήστη που ανακυκλώνει περισσότερο, με πόντους εκπτώσεων σε συνεργαζόμενα καταστήματα ή στα δημοτικά τέλη. Η ζυγαριά λειτουργεί με ενέργεια από φωτοβολταϊκό πάνελ που υπάρχει στην οροφή ενώ οι πόντοι πιστώνονται μέσω wifi στο κινητό του χρήστη. Τα παιδιά δημιούργησαν την καινοτόμα start-up στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Τα ταλαντούχα παιδιά της Πιερίας θα βρίσκονται στο φουαγιέ του Μεγάρου μαζί με άλλες 3 start-up: Moptil, Avantis Medical και Gram Carbon. Σας περιμένουν με πολλή χαρά να σας δείξουν τον «Smileybin» και να μοιραστούν μαζί σας τα όνειρά τους για τη ζωή και την Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter