Αρχική Νέα Σοκ - Δασκάλα ποδοπατά τους μαθητές που δεν έκαναν τις ασκήσεις τους στο σπίτι

Σοκ - Δασκάλα ποδοπατά τους μαθητές που δεν έκαναν τις ασκήσεις τους στο σπίτι

MAIN-teacher-stomps-on-pupilsΣοκ και αποτροπιασμός είναι οι λέξεις που μας ήρθαν στο μυαλό βλέποντας το απίστευτο βίντεο που κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του κόσμου που δείχνει τη μανία με την οποία η δασκάλα Κριστιάνα Ογούσου αποφάσισε να τιμωρήσει τους μαθητές της που τόλμησαν να μην κάνουν στο σπίτι τις εργασίες τις οποίες τους είχε αναθέσει. Το γεγονός έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά τώρα πήρε δημοσιότητα χάρη στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror.

Oι αφρικανικές αρχές έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος, η δασκάλα οδηγήθηκε ενώπιων της δικαιοσύνης όπου όπως κατέθεσε δεν είχε καταλάβει τι κακό είχε κάνει. Το δικαστήριο της επέβαλε τσουχτερό πρόστιμο, το οποίο αν δεν πληρώσει θα την οδηγήσει κατευθείαν στη φυλακή.

Τι συμβαίνει όταν μια μαθήτρια δεν αντέχει να την προσβάλλει μπροστά σε όλη την τάξη ο δάσκαλος; Ένα διαφορετικό κρούσμα bullying


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.