Σοκ με απατεώνα φωτογράφο βάφτισης – Ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Μια περίεργη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας ερευνά αυτό το διάστημα η Αστυνομία. Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για παιδική πορνογραφία και εμφανίζεται απρόσκλητος σε βαπτίσεις απαθανατίζοντας στιγμιότυπα των νεοφώτιστων, χωρίς να διαθέτει καμία απόλυτως έγκριση ή άδεια από τους γονείς.

Σύμφωνα με το vima.gr έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες, ότι σε τελετές βαπτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό παιδικής πορνογραφία.

Πώς στήνει την παγίδα του

Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό έγινε στα μέσα Ιανουαρίου σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας όπου ο μυστηριώδης «φωτογράφος» που υπολογίζεται ηλικίας άνω των 50-55 ετών προσέγγισε την κολυμβήθρα την ώρα της βάπτισης κι έβγαζε κοντινά πλάνα. Ο φωτογράφος ήταν άγνωστος και αμέσως κίνησε υποψίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το bloko.gr κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να τον καταγράψουν και οι ίδιοι σε φωτογραφίες, οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση της Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά την υπόθεση με διακριτικότητα, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της «παιδικής πορνογραφίας», ωστόσο δεν φαίνεται πως έχουν προκύψει κάποια στοιχεία εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Photo Credits: Michaelseanlee.com