Σοκ στη Νεμέα – 3χρονος βρέθηκε δεμένος σε καρέκλα και με σημάδια κακοποίησης

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί του τμήματος Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα σύμφωνα με το Korinthostv.gr. Ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ακουγόταν το κλάμα ενός παιδιού.  Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκαν μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα 3χρονο παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.

Αμέσως το έλυσαν και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν ειδαν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του.Στην συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων. Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι, επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και εγένετο. Οι γονείς Βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.