Σοκ στη Ρόδο: 47χρονος φέρεται να ασέλγησε και να έδωσε ναρκωτικά σε 13χρονη

Μία καταγγελία σοκ ενός πατέρα εις βάρος του 47χρονου γείτονά του στη Ρόδο ερευνά η αστυνομία στο νησί.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας, ο γείτονάς του, επίσης πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να  παρέσυρε την 13χρονη κόρη του στο σπίτι του με σκοπό να ασελγήσει πάνω της και ότι προσπάθησε και να της δώσει να καπνίσει… χασίς.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο πατέρας της 13χρονης, ο γείτονάς τους στη Μεσαιωνική Πόλη προφασίστηκε ότι χρειάζεται τη 13χρονη για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου της έδωσε να καπνίσει κάνναβη. Η ανήλικη αρνήθηκε και τότε ο γείτονας την θώπευσε στα απόκρυφα σημεία, με αποτέλεσμα η μικρή να τον κλωτσήσει στα γεννητικά του όργανα και να φύγει.

Η μαθήτρια φέρεται να είπε στους γονείς της τι συνέβη και εκείνοι ενημέρωσαν την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία διέταξε την Ασφάλεια να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο αυτό, η 13χρονη έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ την Παρασκευή κατέθεσε και ο 47χρονος που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πατέρα της.

Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική”, ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ο 57χρονος τον εξέθεσε αναρτώντας στο Facebook συκοφαντικά σχόλια σε βάρος του και εμφανίζοντάς τον ως τον “βιαστή της Ρόδου με θύματα γριές και παιδιά”! Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.