Σοκ στην Αρκαδία: Τα φυλλάδια που αποκάλυψαν τη φρικτή δράση παιδόφιλου πατριού

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας στην Αρκαδία εξαιτίας μιας παράξενης υπόθεσης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κατοίκων χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί πλήρως το τι έχει συμβεί.

Όλα ξεκίνησαν από την διανομή φυλλαδίων από άγνωστους μέχρι στιγμής “αποστολείς” οι οποίοι μέσω των εν λόγω φυλλαδίων στοχοποιούν ονομαστικά το πατριό ενός 8χρονου κοριτσιού, οικογένειας που ζει στην περιοχή, κατονομάζοντάς τον ως παιδόφιλο και μάλιστα δεν διστάζουν να τον ξεμπροστιάσουν δημοσιοποιώντας όλα του τα “κατορθώματα” και τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το άτυχο κοριτσάκι.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Astrosnews.gr και το Αrcadiaportal.gr, η υπόθεση έχει ξεκινήσει να διερευνάται εδώ και δύο μήνες, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία. Τότε ωστόσο, δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο από την έρευνα. Όμως, μία εβδομάδα πριν από τη διανομή των επίμαχων φυλλαδίων, η Εισαγγελία παρενέβη και το  8χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αθήνα, όπου εξετάζεται.

Ο δικηγόρος της μητέρας Θάνος Καρνέζης σε δήλωσή του επισημαίνει: «Αυτή τη στιγμή η δικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας, με επιπρόσθετο δεδομένο τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το γεγονός ότι το θύμα είναι ανήλικο παιδί. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους. Η μητέρα της ανήλικης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει στη διάθεσή της για να βοηθήσει στην διακρίβωση της αληθείας».

Βέβαια, ερωτηματικά εγείρονται ως προς το τι είχε παρατηρήσει η κοινωνία του Άστρους και γιατί κρατούσε το στόμα της κλειστό. Για παράδειγμα, οι δάσκαλοι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της μικρής;

Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει την υπόθεση και σύντομα αναμένονται απαντήσεις.

Τα φυλλάδια που προκάλεσαν αναστάτωση στο Άστρος Κυνουρίας