Παρασκευή 3 Ιουλίου, 12:17
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Σοκ στην Καλαμαριά: 43χρονος συνελήφθη γιατί επιχείρησε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του με λουρί σκύλου

Ένα απίστευτο περιστατικό που προκαλεί έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι. Ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς επιχείρησε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του χρησιμοποιώντας ένα λουρί σκύλου.

Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε κοινόχρηστο χώρο και συγκεκριμένα σε πάρκο της περιοχής της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε χθες το απόγευμα και αμέσως έγινε σχετική καταγγελία στις Αρχές.

Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και σύλληψη

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τον 43χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε ήδη δικογραφία, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το απαράδεκτο αυτό περιστατικό βίας απέναντι στο 9χρονο παιδί.

Ροή Ειδήσεων