Αρχική InfoDad Σοκ: Υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια τον 5χρονο γιο της κοπέλας του επειδή έσκισε την σχολική τσάντα του

Σοκ: Υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια τον 5χρονο γιο της κοπέλας του επειδή έσκισε την σχολική τσάντα του

waterboarding-michigan-boyfriend (1)Ένα απίστευτο περιστατικό παιδικού βασανισμού συνταράσσει το Michigan της Αμερικής με θύτη έναν 31 άνδρα και θύμα ένα 5χρονο αγοράκι, γιο της κοπέλας του. Η μητέρα άφησε τον 5χρονο γιος της μαζί με τον 12χρονο αδελφό του, στον Michael Porter για να τους προσέχει όσο εκείνη θα βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Όταν όμως ο 5χρονος επέστρεψε από το σχολείο του και του είπε ότι είχε σκίσει την σχολική του τσάντα, ο Porter βγήκε εκτός ελέγχου και ξέσπασε τη μανία του πάνω στο παιδί, τιμωρώντας το με βασανιστήρια! Έτσι, τον έδεσε σε μια καρέκλα με μια ζώνη και σκέπασε το πρόσωπο του με ένα εσώρουχο. Ο μικρός έκλαιγε και παρακαλούσε να τον λύσει, ωστόσο ο άντρας όχι μόνο δεν τον λυπήθηκε αλλά  άρχισε να του ρίχνει νερό στο πρόσωπο, για να του προκαλέσει την αίσθηση του πνιγμού. Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που έχει υπάρξει βίαιος. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί επειδή χάραξε το λαιμό και το στήθος του άλλου παιδιού της συντρόφου του, με μαχαίρι. Κάτι που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την απόφαση της γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, να αφήσει τα παιδιά της σε αυτόν για να τα προσέχει.

Το τέρας συνελήφθη για πλήθος διαφορετικών κατηγοριών που περιλαμβάνουν κακοποίηση παιδιού, κακοποίηση παιδιού παρουσία άλλου παιδιού και βασανιστήρια, ενώ η εγγύησή του έχει οριστεί στις 400.000 δολάρια. Παρά το γεγονός πως η μητέρα δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.