- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Σοκάρει η καταγγελία των αδερφιών: “Ο πατέρας μας βίαζε και η μητέρα σιωπούσε” – Τα πάρτι βιασμού και ο εφιάλτης που έζησαν

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αδερφιών ηλίκιας 17 και 22 ετών σήμερα, [2] από τους γονείς τους στα Πετράλωνα.

Το κακοποιητικό περιβάλλον και τη σεξουαλική σε βάρος τους κακοποίηση που βίωναν από τον πατέρα τους, κατήγγειλαν 17χρονος και η 22χρονη αδελφή του. Όπως καταγγέλλουν ο πατέρα τους βίαζε τα δύο παιδιά του, ενώ τα “προωθούσε” και σε φίλους του, ενώ ήταν σε ηλικία το αγόρι 7ετών και η νεαρή 12χρόνων. [3]

Παράλληλα τα δύο αδέλφια, στρέφονται νομικά και κατά της μητέρα τους, για την οποία αναφέρουν στην καταγγελία τους, ότι γνώριζε τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος τους από τον πατέρα της οικογένειας, και ήταν παρούσα στους βιασμούς ωστόσο συγκάλυπτε τις πράξεις του συζύγου της.

Σε ηλικία 7ετών το αγόρι της οικογένειας είναι μιλήσει σε εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτούσε, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον και υπήρξε παρέμβαση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια είχαν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά το 2018, σε βάρος των γονιών τους, υπόθεση που έχει παραπεμφθεί σε προκαταρκτική εξέταση. Η υπόθεση επανέρχεται σε διερεύνηση μετά από νέα καταγγελία που υπέβαλλαν τα δύο αδέλφια κατά της μητέρας για συγκάλυψη.

Το χρονικό της φρίκης

Στην καταγγελία του, ο 17χρονος, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε μέσα στο σπίτι του πριν από 10 χρόνια, από τον πατέρα του αλλά και άλλα άτομα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«… Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο «πατέρας» μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός , εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά…»

Με τη μήνυσή τους, τα παιδιά θεωρούν ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε αλλά και ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών τους. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος αναφέρει σε άλλο σημείο «… Με βίασε μπροστά της και εκείνη έκανε πως δεν είδε τίποτα»

Η 22χρονη «Α» καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίησή της τόσο από τον πατέρα της όσο και από άλλους… φίλους της οικογένειας. Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι, λέει ότι « Με κακοποιούσαν για πάνω από έξι χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της) αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια» .

Ο πατέρας έκανε πάρτι βιασμού και κακοποιούσαν τον 7χρονο γιο του – Έβλεπε και συγκάλυπτε η μητέρα

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού [4], στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά της,ε τη μητλερα να σιωπά.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε, προκαλώντας ερωτήματα.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει το 2017 στην εισαγγελία ανηλίκων. Η πρώτη φορά που κλήθηκαν τα παιδιά να καταθέσουν ήταν το 2018. Σήμερα έχουμε 2022 και η υπόθεση αναφορικά με τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Και τα παιδιά αυτά, όσα είναι ακόμα ανήλικα, βρίσκονται υπό τη γονική μέριμνα των καταγγελλόμενων ως βιαστών γονέων τους» είπε η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κοπέλας και συνέχισε:

«Ο πατέρας έχει αποχωρήσει από το σπίτι, η 22χρονη κόρη έχει φύγει από την Αθήνα, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και τα δύο ανήλικα παιδιά, το πιο μικρό μένει με τη μητέρα ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από την οικογένεια , η οποία είχε συνδράμει να του προσφέρει δωρεάν μαθήματα για να τον βοηθήσουν στο σχολείο και τότε το παιδί που ήταν σε ηλικία 7 ετών, τους εξομολογήθηκε τους βιασμούς του».

Είχε βιάσει τον γιο μπροστά στη μητέρα του – Βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς του αγοριού στα πάρτι που οργάνωνε

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου, όχι μόνο είχε βιαστεί από τον πατέρα του και τον θείο του αλλά και από σωρεία άλλων ανθρώπων που ήταν στον περίγυρο του πατέρα. Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί συνένοχη τη μητέρα του, καθώς τα γνώριζε όλα και δεν έκανε τίποτα για να γλιτώσει τα παιδιά της από το μαρτύριο.

«Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, κατά τη διάρκεια των λεγόμενων πάρτι που διοργάνωνε ο πατέρας με τον θείο μαζί με άλλους αλλοδαπούς και Έλληνες φίλους του πατέρα, είχαν βιντεοσκοπήσει τον 17χρονο κατά τη διάρκεια των βιασμών του. Θέλω να πω, επίσης, ότι τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι στους χώρους όπου κακοποιούνταν έβλεπαν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται κατά τη διάρκεια των βιασμών τους», κατέληξε η δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Η ανατρεπτική απάντηση μαθητή σε φυλλάδιο Γλώσσας που κάνει το γύρο του διαδικτύου [5]

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι συμμορίες ανηλίκων που βγάζουν μαχαίρια και επιτίθενται σε ανήλικους [6]

Της έσπασαν τα νερά στις 32 εβδομάδες και γέννησε στην πτήση: Το απίθανο όνομα που έδωσε στο μωρό! [7]