Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Sol Da Bahia: Η νέα καλοκαιρινή σειρά της Lancaster θυμίζει Βραζιλία!

Sol Da Bahia: Η νέα καλοκαιρινή σειρά της Lancaster θυμίζει Βραζιλία!

Untitled6Για πρώτη φορά, η Lancaster τολμά να δει με άλλη ματιά τα προϊόντα της και τις συσκευασίες τους, μέσα από μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Εμπιστεύτηκε τη διακόσμηση του νέου καλοκαιρινού της αρώματος, στο σχεδιαστικό δίδυμο Clements - Ribeiro, με Άγγλο-Βραζιλιάνικες καταβολές.

Κίτρο, συμφωνίες από καρύδα και νότες μόσχου τυλίγουν ζεστά και αισθησιακά την επιδερμίδα. Ένα ακαταμάχητο άρωμα που συνδυάζεται τέλεια με το μυθικό άρωμα των αντηλιακών προϊόντων της Lancaster για να χορεύετε σε όμορφους ρυθμούς Carioca όλο το καλοκαίρι! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Untitled90

Energizing Shower Gel & Comforting Body Lotion

Για να διατηρήσετε την απόλαυση της γλυκιάς, ηλιοκαμένης επιδερμίδας σας, το άρωμα Sol Da Bahia συμπληρώνεται από δύο προϊόντα περιποίησης σώματος για την επιστροφή σας από την παραλία, αλλά και στη διάρκεια του χρόνου, ώστε να ζείτε ένα αιώνιο καλοκαίρι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.