Αρχική Infokids Υγεία SOS: Κίνδυνος αναστολής λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

SOS: Κίνδυνος αναστολής λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

enilosis-construction-katerini-hospital-10

Όταν δεν ευδοκιμούν οι προσπάθειες λειτουργίας των παιδιατρικών κλινικών στα γενικά νοσοκομεία, η ανησυχία και ο φόβος του κόσμου εντείνονται. Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ν. Πιερίας παρακολουθεί τις προσπάθειες της Διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης να στελεχώσει την παιδιατρική κλινική με ειδικούς παιδιάτρους, οι προσπάθειες όμως δεν έχουν τελεσφορήσει κι αυτό  προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.


Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα, ούτε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, ούτε από την 3ηΥΠΕ. Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος η κλινική να οδηγηθεί 
ΑΜΕΣΑ  σε αναστολή λειτουργίας της, καθώς από αύριο δεν θα υπάρχει εφημεριακή κάλυψη των επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών και της κλινικής.


Οι επιπτώσεις  αναστολής της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής θα είναι δραματικές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας των πολιτών του νομού  Πιερίας.  Αρνητικές θα είναι και οι επιπτώσεις στη λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους Παιδιάτρους.

Με την ευχή και την παρότρυνση η Πολιτική ηγεσία να δώσει λύση ΤΩΡΑ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.