“Σούπα με Σούμαν”: Μια παιδική παράσταση με φαντασία και χιούμορ που θα απολαύσουμε στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη (από 13/10)

Η καλλιτεχνική ομάδα thea-tree παρουσιάζει τη μουσική, παιδική παράσταση «Σούπα με Σούμαν» . Το ολοκαίνουριο έργο του Παναγιώτη Τσιρίδη, με τη σκηνοθετική ματιά της Μαριάνθης Φωτάκη, θα παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, ενώ παράλληλα θα ταξιδεύει και σε σχολεία.

H υπόθεση της παράστασης:

Η μικρή Κατερίνα θα χρειαστεί να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι της γιατί έχει πυρετό. Για συντροφιά της θα έχει τον αρκούδο της, τον Τέντυ, και τη μουσική του Σούμαν που της χάρισε ο πατέρας της. Αυτές τις λιγοστές ημέρες ανάπαυσης, το δωμάτιό της γίνεται τόπος συνάντησης των σημαντικότερων προσώπων του περιβάλλοντός της· η μητέρα της, ο γιατρός, ο παππούς και η γιαγιά. Ο πατέρας, αν και παρών σε κάθε συζήτηση, δυστυχώς απουσιάζει. Όλες αυτές οι παρουσίες και απουσίες διαμορφώνουν με τον τρόπο τους τόσο το παιδί, όσο και τους μεγάλους.

Μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία την οποία η παιδική φαντασία και το χιούμορ μεταμορφώνουν σε ένα θεατρικό έργο με χορό, σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου. Σε αυτή την ιστορία, κάθε θεατής, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να συναντήσει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του.

Συντελεστές:

Κείμενο: Παναγιώτης Τσιρίδης
Σκηνοθεσία: Μαριάνθη Φωτάκη
Χορογραφίες: Χρυσηίς Λιατζιβίρη
Σκηνικά – Κοστούμια – Artwork: Μαρκέλλα Δουζενάκη
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Πιάνο: Δήμητρα Κοκκινοπούλου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Μαριάνθη Φωτάκη
Παραγωγή: Καλλιτεχνική ομάδα ‘thea–tree’

Για παιδιά από 3,5 έως 9 ετών

Έναρξη: Οκτώβριος 2019

Πότε: Κυριακές 13, 20/10 3, 10/11 1, 8/12 και 12, 19/01 στις 12:00

Εισιτήριο: 10€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Πληροφορίες και σχολικές κρατήσεις: 210-36 11 206
Καθημερινά 10 π.μ. – 6 μ.μ. (Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη)

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης “Σούπα με Σούμαν”

Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη,

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα