Σου αρέσει η φωτογραφία; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουν τα Public!

Είτε είσαι καθημερινός χρήστης, χομπίστας της φωτογραφίας, είτε είσαι επαγγελματίας, τα Public σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards. Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera, όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο στο www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Το θέμα του διαγωνισμού: Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να εμπνευστείς, να απαθανατίσεις υπέροχες στιγμές και να αναδείξεις το ταλέντο σου. Οι θεματικές ενότητες του θεσμού είναι: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι. Έχεις συνδέσει την Κυριακή σου με βόλτες στη φύση ή με περιπάτους στην πόλη; Μήπως για σένα Κυριακή σημαίνει συζητήσεις και βόλτες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους; Σου αρέσει η φωτογραφία ή το βίντεο και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου;

Πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα αναδείξουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν:

Γιάννης Μπεχράκης – Πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters
Ειρήνη Βουρλούμη – Βραβευμένη φωτογράφος των New York Times
Τζίμι Δροσινός – Φωτογράφος και κινηματογραφιστής
Αριστείδης Κοντογιώργης – Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας
Θοδωρής Μάρκου – Φωτογράφος
Γιώργος Φρέντζος – Κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC

Τα βήματα είναι απλά:

1. Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr
2. Αν είσαι καθημερινός χρήστης μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία «Είναι το χόμπι μου»  και να ανεβάσεις φωτογραφίες ή βίντεο, τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας μία από τις εξής αγαπημένες σου συσκευές: smartphone ή φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες και action cam ή drone για video.
3. Εάν είσαι επαγγελματίας επιλέγεις την κατηγορία «Είμαι επαγγελματίας» και ανεβάζεις φωτογραφίες, τις οποίες έχεις τραβήξει χρησιμοποιώντας την ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή.

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, από 22 έως 29 Μαΐου 2016, τα έργα των συμμετεχόντων θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά και στην κρίση της επιτροπής για να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές! 20 νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.