Σπάτα: Τον Ιούνιο θα ανοίξουν τις πύλες τους το waterpark και η Δεινοσαυρούπολη που αξίζει να επισκεφθεί κάθε οικογένεια

H αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του Aquapolis, του μεγάλου water park που ετοιμάζεται στα Σπάτα δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει ξεκινήσει καθώς το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του. Ήδη στην σελίδα του στο διαδίκτυο φιλοξενείται ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης που προετοιμάζει τον κόσμο για το επικείμενο άνοιγμά του.

Το Aquapolis θα αποτελείται από 17 νεροτσουλήθρες θεματικά αναφερόμενες στα ζώα, εστιατόριο, καφέ και καταστήματα, σε οικόπεδο έκτασης 14 στρεμμάτων, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το τεράστιο επενδυτικό σχέδιο που περιλαμβάνει και την ξενοδοχείου και ενυδρείου με στόχο να δημιουργηθεί ένας «υπερτοπικός πόλος ανάπτυξης στην περιοχή των Σπάτων» πατώντας εδώ

Ραντεβού στην Δεινοσαυρόπολη

Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η ανάπτυξη του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στο οποίο θα ενταχθεί η Δεινοσαυρόπολη, το πρότυπο μουσείο εξέλιξης των ειδών. Τα εκθέματα, ορισμένα με κινούμενους δεινόσαυρους έχουν ήδη αποκτηθεί από την Αττικό Θεματικό Πάρκο ΑΕ σε μια επένδυση ύψους 2.,5 εκ ευρώ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020 επενδύοντας ακόμα 0.5 εκ ευρώ.