Αρχική InfoMommy Υγεία Σπεύστε: Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας (από 1/12)

Σπεύστε: Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας (από 1/12)

russiasocie-thumb-largeΕβδομάδα δωρεάν εξέτασης Τεστ Παπανικολάου, διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 17.00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 1ο, 2α και στο 4ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων.

Η δωρεάν εξέταση test Pap απευθύνεται σε όλες γυναίκες άνω των 25 ετών, ασφαλισμένες, ανασφάλιστες, καθώς και σε γυναίκες χωρίς έγγραφα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων αγωγής και προαγωγής υγείας και συμβάλλοντας στην εκστρατεία πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Η ιατρική εξέταση θα πραγματοποιείται από επαγγελματίες υγείας των Δημοτικών Ιατρείων του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια απλή και ανώδυνη εξέταση, που διαρκεί 10 λεπτά, και η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η εξέταση θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία:

· 1ο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78, Αθήνα, τηλ: 2103626587

· 2α Δημοτικό Ιατρείο, Πρωταγόρα 3,Παγκράτι, τηλ: 2107011266

· 4ο Δημοτικό Ιατρείο, Προποντίδος 12 & Αγ. Σοφίας, Κολωνός, τηλ:2105121921


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.