Αρχική Προτάσεις Αγοράς Σπιρουλίνα Marcus Rohrer: Ενίσχυση της διατροφής για παιδιά γεμάτα ενέργεια!

Σπιρουλίνα Marcus Rohrer: Ενίσχυση της διατροφής για παιδιά γεμάτα ενέργεια!

SPIRULINA PAROUSIASI 2Γνωρίζατε πως τα Ηνωμένα Έθνη ανακήρυξαν τη σπιρουλίνα ως το πιο ωφέλιμο τρόφιμο για το μέλλον; Το νέο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η σπιρουλίνα είναι ένα από τα πιο ισχυρά, πιο συγκεντρωμένα και πιο πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία τρόφιμα.

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα υγείας, η σπιρουλίνα έχει την ικανότητα να μας προσφέρει στο μέγιστο θρεπτικά στοιχεία, υγεία και ενέργεια, ενώ συγχρόνως ελάχιστες θερμίδες και καθόλου trans λιπαρά οξέα. Η σπιρουλίνα έχει την ικανότητα να μας βοηθά να αποκτήσουμε το ιδανικό βάρος, διατροφή και διατροφικές συνήθειες.

Για του λόγου το αληθές, η περιεκτικότητα της σπιρουλίνας σε σίδηρο ξεπερνάει το σπανάκι και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Ανάλογα με την ποικιλία, είναι 25-50 φορές πιο πλούσια σε σίδηρο απ’ ότι το ωμό σπανάκι και διπλάσια πιο πλούσια σε σίδηρο απ’ ότι το πιο πλούσιο σε σίδηρο τρόφιμο: τα δημητριακά ολικής άλεσης.

H Marcus Rohrer Spirulina

• Aποτελεί πιστοποιημένο, ασφαλές, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για παιδιά.
• Είναι εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης είναι πλούσια σε Ωμέγα 6 απαραίτητα λιπαρά οξέα και περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα.
• Περιέχει αντιοξειδωτικά (Καροτενοειδή, Βιταμίνη Ε, Φυκοκυανίνη και Υπεροξειδική Δισμουτάση), βιταμίνες (Προβιταμίνη Α, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη Κ) και πολυάριθμα μέταλλα.
• Ως καλή πηγή σιδήρου συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη βελτίωση της άμυνας του οργανισμού.
• Η Βιταμίνη Β12 που περιέχει υποστηρίζει τον φυσιολογικό σχηματισμό καθώς και την λειτουργία του νευρικού συστήματος.

*Η Σπιρουλίνα συμπληρώνει μια ισορροπημένη διατροφή και δεν αποτελεί υποκατάστατο γευμάτων.

Pot+zwevend tabletjes_GrΙδανική για όλη την οικογένεια ακόμη και για τα παιδιά!

Η Marcus Rohrer Spirulina είναι ιδανική για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικιακή ομάδα. Αποτελεί ασφαλές φυτικό συμπλήρωμα ακόμη και για τα παιδιά καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Παιδιά
Στα παιδιά συχνά δεν αρέσουν τα λαχανικά και τα φρούτα και παρουσιάζουν έλλειψη σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Η σπιρουλίνα συνιστά πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών (καροτενοειδών, βιταμίνης Ε, φυκοκυανίνης, υπεροξειδικής δισμουτάσης), βιταμινών (προβιταμίνη Α, βιταμίνης Β12, βιταμίνης Κ), αρκετών μετάλλων καθώς και πολύ καλή πηγή φυτικής πρωτεΐνης. Η σπιρουλίνα έχει αποδειχθεί πως δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα με πολλούς τρόπους. Μπορεί να βελτιώσει την άμυνα του σώματος των παιδιών που υποφέρουν από συχνά κρυολογήματα και να βοηθήσει στην περίπτωση χρόνιων λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Η σπιρουλίνα αποτελεί ένα ασφαλές, φυτικό συμπλήρωμα διατροφής.

Έφηβοι
Οι έφηβοι συχνά δεν τρέφονται σωστά. Χαρακτηριστικό πρόβλημα συνιστά η έλλειψη σιδήρου, ειδικά σε κορίτσια με περίοδο. Η σπιρουλίνα περιέχει μεγάλη ποσότητα βιοδιαθέσιμου σιδήρου, ο οποίος απορροφάται εύκολα από το γαστρεντερικό σωλήνα. Έχει αποδειχθεί πως η σπιρουλίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση της αναιμίας από έλλειψη σιδήρου σε αναιμικά έφηβα κορίτσια μέσω της βελτίωσης των επιπέδων αιμογλοβίνης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Τηλ: +30 2310 856 233
Email: elovari@elovari.gr
www.weleda.gr
www.facebook.com/Weleda.Greece


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.