Αρχική Deco Σπίτι στο ενοίκιο: Ο δεκάλογος της σωστής διακόσμησης

Σπίτι στο ενοίκιο: Ο δεκάλογος της σωστής διακόσμησης

Μένετε στο ενοίκιο; Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να είναι βαρετό και μονότονο. Δείτε πώς θα του δώσετε το δικό σας στίγμα! Τα έχει φέρει έτσι η ζωή ώστε να μένετε στο ενοίκιο; Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι που νοικιάζετε δεν μπορεί να έχει καθόλου τη δική σας πινελιά. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το δεκάλογο της διακόσμησης, αφιερωμένο σε όλους τους προσωρινούς ιδιοκτήτες που ψάχνουν φρέσκιες ιδέες για να ανανεώσουν το χώρο τους και να τον κάνουν δικό τους κι όλα αυτά χωρίς φυσικά να χρειαστεί να ξοδέψετε ένα ενοίκιο και... μια περιουσία!

Μια αποθήκη, αλλά τι αποθήκη: Μπορεί οι εντοιχισμένες και μόνιμες κατασκευές να απαγορεύονται με ρητή εντολή του ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα μείνετε χωρίς αποθηκευτικό χώρο. Μια βιβλιοθήκη ή μια συρταριέρα σίγουρα μπορούν να σας χαρίσουν έξτρα χώρο. Ειδικά αν στα ράφια της πρώτης προσθέσετε μοντέρνα κουτιά και καλάθια, τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με όλα τα μικροπράγματά σας.

Αλλάξτε τα πόμολα: Τα πόμολα του σπιτιού που νοικιάζετε είναι βαρετά και παλιά; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε απλά να τα αλλάξετε και πιστέψτε μας η διαφορά θα είναι τεράστια. Και μην μείνετε εκεί, επεκταθείτε και στους διακόπτες!

thehomeissue_tencommandment_003Πετάξτε τις κουρτίνες! Πολλά ενοικιαζόμενα σπίτια έρχονται πακέτο με παλιές κουρτίνες ή περσίδες. Για να αποφύγετε αυτό το διακοσμήτικό «έγκλημα» στο σπίτι σας που το κάνει να θυμίζει δωμάτιο νοσοκομείου, αλλάξτε τις χωρίς δεύτερη σκέπη. Προτιμήστε λιτές, ξύλινες περσίδες ή κουρτίνες σε ουδέτερα χρώματα, τις οποίες μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο επόμενο σπίτι σας!

«Ντύστε» τα ντουλάπια: Το σπίτι που νοικιάζετε είναι παλιό με αποτέλεσμα η κουζίνα σας να θυμίζει κάτι που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1960, αλλά σήμερα θεωρείται μάλλον ξεπερασμένο. Για να δώσετε ζωή στην κουζίνα σας, ντύστε τα ντουλάπια της εσωτερικά ή εξωτερικά με ένα μοντέρνο διακοσμητικό αυτοκόλλητο. Το τελευταίο μάλιστα αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια πίσω του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.