Αρχική InfoMommy Νέα Spoonmates: Μοιραστείτε τη χαρά της γεύσης με νέους φίλους

Spoonmates: Μοιραστείτε τη χαρά της γεύσης με νέους φίλους

Spoonmates-press_01_10cmΤο Spoonmates είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοξενεί events με αφορμή τη γεύση και στόχο τη συνάντηση, το μοίρασμα, την απόλαυση. Συνδέοντας online οικοδεσπότες (hosts) και καλεσμένους (guests), το Spoonmates φέρνει την παρέα πίσω στο τραπέζι. Όπως παλιά! Τα spoonmates events δεν έχουν κανόνες: σε ένα σπίτι, σε ένα εστιατόριο, πικ-νικ σ’ ένα πάρκο, στα όρθια –έξω από μια καντίνα-, έχουν αφετηρία το φαγητό και φτάνουν μέχρι εκεί που μπορεί να ταξιδέψει η φαντασία του host.

512411_spoonΕκείνος διαλέγει το θέμα, τα πιάτα, τα ποτά, τους καλεσμένους. Εκείνος φτιάχνει τη «συνταγή». ΟιSpoonmates hosts είναι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, δημιουργοί, σεφ, άνθρωποι της επικοινωνίας, bloggers, επιχειρηματίες, μουσικοί, social media kings and queens και γενικώς city characters. Και ασχέτως τι κάνουν στη ζωή τους, βρίσκονται για ένα και μόνο λόγο: να σχεδιάσουν και να οργανώσουν για τoυς Spoonmates, όχι απλά events, αλλά εμπειρίες. Για όσους αναζητούν ό,τι καινούργιο συμβαίνει εκεί έξω, ψαρεύουν το next big thing από το twitter και το instagram, τους αρέσει να κάνουν νέες παρέες και να δοκιμάζουν ψαγμένες γεύσεις, η παρέα των Spoonmates είναι εδώ!

Και έχει τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους της πόλης εκεί όπου είναι πιο χαλαροί: γύρω από ένα τραπέζι, με ένα ποτό στο χέρι, πάνω από ένα πιάτο φαγητό. O Γιώργος Σαλαμάς , η Natachef και ο Βασίλης Κωνσταντουδάκης , ανοίγουν το χορό των spoonmates events, ενώ ακολουθούν οι Χρύσα Οικονομοπούλου, Freddos , Θάλεια Γελαδάκη , Μυρσίνη Λαμπράκη και πολλοί άλλοι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.