Αρχική Fun Time Σσσσ! Τα παιδιά παίζουν θέατρο....

Σσσσ! Τα παιδιά παίζουν θέατρο....

kids-actingΤα παιδιά σας λατρεύουν το θέατρο και δεν σταματούν να σκαρώνουν με το μυαλουδάκι τους θεατρικά έργα και ρόλους για να απασχολούνται στον ελεύθερο τους χρόνο. Ξωτικά, μάγισσες, ιππότες και πειρατές μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και εσείς δεν χορταίνετε να κρυφακούτε τους μοναδικούς διαλόγους που στήνουν στα πλαίσια του παιχνιδιού!

Ενισχύστε το ταλέντο των παιδιών προτείνοντας τους να ετοιμάσουν ένα θεατρικό έργο το οποίο θα παρουσιάσουν μπροστά σε συγγενείς και φίλους στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού ή ακόμα και στη βεράντα. Η ιδέα θα τα ενθουσιάσει και θα τους δώσει περαιτέρω κίνητρο για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Ενθαρρύνετε τους κατά τη διάρκεια των προβών και βοηθήστε τους στην κατασκευή των σκηνικών και των κουστουμιών.

Καλή θεατρική βραδιά!

childrens-theater-600x400


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.