Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Στα 100 καλύτερα νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στα 100 καλύτερα νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα το Πανεπιστήμιο Κρήτης

ed420746a4c149475c03906f3540ddab_XL (1)Στη λίστα των 100 καλύτερων νέων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κόσμου περιλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 53η θέση. Πρόκειται για την κατάταξη «Times Higher Education 100-Under-50», που αφορά σε πανεπιστήμια τα οποία λειτουργούν λιγότερο από 50 χρόνια και αξιολογούνται με βάση 13 δείκτες απόδοσης, που καλύπτουν την έρευνα, τη διδασκαλία, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την διεθνοποίηση.

Σύμφωνα με την πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, διαφέρει όμως από την κατάταξη των THE, στο ότι δίνει μικρότερη έμφαση σε «υποκειμενικούς» δείκτες ακαδημαϊκής αναγνώρισης που συνδέονται στενά με την «αίγλη» και την οικονομική δυνατότητα μέσω δωρεών και κληρονομιών.

Όπως αναφέρει ο Phil Baty, εκδότης των Times Higher Education Rankings, η κατάταξη «Times Higher Education 100-Under-50» αναδεικνύει τα Πανεπιστήμια που διακρίνονται παγκοσμίως για τις σημαντικές επιδόσεις τους ανάλογα με τα χρόνια λειτουργίας τους ή που η δυναμική που επιδεικνύουν, θα τα οδηγήσει σε μελλοντικές διακρίσεις»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.