Αρχική Νέα Στα γενέθλια του 6χρονου αυτιστικού Glenn δεν πήγε κανείς. Αλλά ήταν τα καλύτερα της ζωής του!

Στα γενέθλια του 6χρονου αυτιστικού Glenn δεν πήγε κανείς. Αλλά ήταν τα καλύτερα της ζωής του!

glen1

Συγκινητικές εικόνες από τους απρόσκλητους καλεσμένους, που χάρισαν στον μικρούλη ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Από τη στιγμή που ο μικρός Glenn ξύπνησε, το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου, το μόνο που ήθελε να μάθει, ήταν σε πόση ώρα θα έφταναν στο σπίτι του οι συμμαθητές του, για το πάρτι των γενεθλίων του. Έκλεισε τα 6!

glen2
Η μαμά του είχε καλέσει και τους 16 συμμαθητές του, από τους οποίους όμως δεν ήρθε ούτε ένας. Ο Glenn που πάσχει από αυτισμό, στεναχωρήθηκε πολύ.

Η μητέρα του έγραψε τότε σε σελίδα για τα τοπικά νέα στο Facebook, με περισσότερους από 10.000 εγγεγραμμένους, για να εκφράσει την αγανάκτησή της.

glen3

«Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε», έγραψε.

Όταν είδαν το μήνυμά της άλλες μαμάδες, άρχισαν να ρωτούν αν θα μπορούσαν εκείνες να πάνε τα δικά τους παιδιά στο πάρτι.

glen4

Το ποστ της είδε μεταξύ άλλων και ο σερίφης της περιοχής Osceola στη Φλόριντα, που ζήτησε άμεσα τη διεύθυνση του σπιτιού και «διέταξε» ένα ελικόπτερο να πετάξει πάνω από το σπίτι της οικογένειας.
Μέσα σε μία ώρα, το ελικόπτερο πετούσε πάνω από το σπίτι του Glenn, σε τέτοιο ύψος ώστε να μπορεί να δει, ότι τον χαιρετάει.

glen6

Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε από τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες η «επιχείρηση Πάρτι», με τους άνδρες να περνάνε από το σπίτι για να δώσουν δώρα και να δείξουν στον μικρό Glenn τα οχήματα, τις μηχανές τους και τα όπλα τους.

glen7
Συνολικά, 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι εμφανίστηκαν τελικά στο πάρτι, που ο Glenn δεν θα ξεχάσει ποτέ!

glen8

πηγή: news247.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.