Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Στα Golden-i αγοράζεις Mac και σου χαρίζουν ένα ασύρματο πολυμηχάνημα εκτύπωσης!

Στα Golden-i αγοράζεις Mac και σου χαρίζουν ένα ασύρματο πολυμηχάνημα εκτύπωσης!

15647Όσοι επισκεφθούν μέχρι 12 Οκτωβρίου τα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αγοράσουν τον αγαπημένο τους Mac υπολογιστή κερδίζουν πολλαπλά! Η νέα μεγάλη προσφορά των Golden-i δίνει πολλαπλά οφέλη, αφού για κάθε αγορά υπολογιστή Mac, δίνει δώρο ένα πολυμηχάνημα ασύρματης εκτύπωσης HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One Printer.

H προσφορά που αφορά στο δώρο το πολυμηχάνημα εκτύπωσης, ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου  και μόνο για αγορές από τα καταστήματα Golden-i και όχι online και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επιπλέον οι φοιτητές ή οι εκπαιδευτικοί, μπορούν να αποκτήσουν το νέο τους Mac με μειωμένη τιμή κατά 12% αλλά και το αγαπημένο τους iPad μειωμένο κατά 10%. Η προσφορά ισχύει έως 12 Οκτωβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η μειωμένη τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα, ισχύει για φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών (δεν ισχύει για μαθητές) αλλά και για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι φοιτητές και εκπαιδευτικοί έχουν 10% έκπτωση σε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών.

Ο HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One Printer έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι ή και στο γραφείο, συνδυάζοντας ασύρματη εκτύπωση ePrint της HP με μικρό κόστος. Με την υποστηριζόμενη τεχνολογία AirPrint, δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να εκτυπώσει e-mail, φωτογραφίες, σελίδες web και άλλα, απευθείας από iPad, iPhone ή iPod touch!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Golden-i ή ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.