Αρχική Νέα Στα λευκά πολλές περιοχές της Ελλάδας- Δείτε πού είναι τα σχολεία κλειστά

Στα λευκά πολλές περιοχές της Ελλάδας- Δείτε πού είναι τα σχολεία κλειστά

Ο χιονιάς άρχισε να χτυπάει από τη νύχτα κυρίως στα κεντρικά και νότια της χώρας από την Θεσσαλία ως τη Στερεά και την Πελοπόννησο τα φαινόμενα είναι πιο έντονα.Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία σε Φθιώτιδα εκτός από τα σχολεία στην περιοχή της Αταλάντης και Τρίκαλα, λόγω του χιονιά που πλήττει εκ νέου τις περιοχές αυτές από χθες το βράδυ. Ανάλογη απόφαση έχει ανακοινωθεί και για Καρδίτσα και το Δήμο Σοφάδων.

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι σήμεραόλα τα σχολεία ευθύνης του (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), λόγω χιονόπτωσης θα είναι κλειστά. Για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Τρίπολης λειτουργούν κανονικά, κλειστά είναι στα χωριά του δήμου, ενώ τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο σύνολο του δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία στη Γορτυνία με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου και με απόφαση του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, κλειστά είναι μόνο τα σχολεία σε Καστρί και 'Αγιο Πέτρο Κυνουρίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.