Αρχική InfoTeens Sports Στα ουράνια Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου με κορυφαίες επιδόσεις και πανελλήνιο ρεκόρ

Στα ουράνια Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου με κορυφαίες επιδόσεις και πανελλήνιο ρεκόρ

13511567081028365908Στην ιστορία του ελληνικού στίβου θα περάσει το Diamond League του Παρισιού, καθώς στο επί κοντώ νικητές, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ήταν δύο Έλληνες αθλητές και μάλιστα με κορυφαίες επιδόσεις και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ο Φιλιππίδης «έσπασε» το φράγμα του 5,90μ. ξεπερνώντας τα 5,91. Επίδοση που αποτελεί την τρίτη καλύτερη φέτος στον κόσμο. Έτσι, ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν τα 5,85μ. από την περασμένη εβδομάδα στο Λαντάου.

ImageHandler

Για άλλη μια φορά η Νικόλ Κυριακοπούλου πιστοποίησε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, αφού ξεπέρασε τα 4.83μ. κι έτσι κατέρριψε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν 4,80μ. Μια επίδοση που είχε πετύχει για πρώτη φορά στις 21 Φεβρουαρίου 2015 και επανέλαβε στις 13 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα έγινε η κορυφαία αθλήτρια φέτος στον κόσμο και η νέα κάτοχος του ρεκόρ Diamond League.

Αλλά και ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να μην έτρεξε στην γρήγορη σειρά των 110μ. εμπ., όμως με 13.34 ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο έχει πετύχει στις 20 Ιουλίου 2013.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter