Αρχική InfoMommy Νέα Στα ροζ ντύνεται η πιο πολυσύχναστη στοά της Αθήνας

Στα ροζ ντύνεται η πιο πολυσύχναστη στοά της Αθήνας

pinklight620_21_10
Οι ροζ προβολείς της Εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, θα φωτίσουν φέτος την πολυσύχναστη στοά City Link, στο κέντρο της Αθήνας.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας αυτής εκστρατείας, η Estee Lauder φωτίζει κάθε χρόνο σημαντικά σημεία – ορόσημα σε όλο τον κόσμο.

Από την έναρξη αυτής της τελετουργίας, το 2.000 μέχρι σήμερα, έχουν φωταγωγηθεί συμβολικά με ροζ χρώματα, 26 σημεία σε 22 χώρες.

WhiteTower-Thessaloniki-GR

Τις παλαιότερες χρονιές στη χώρα μας, φωταγωγήθηκε το Ζάππειο, ο λόφος του Λυκαβηττού, το δημαρχείο της Αθήνας, η Αγορά του ΟΑΚΑ, ο Λευκός Πύργος κ.ά.

Aristotelous-Sq-Thessaloniki-GR

Φέτος την τιμητική φωταγώγηση θα χαρεί η Στοά Σπυρομήλιου στο City Link (Βουκουρεστίου, Σύνταγμα).

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. το σημαντικό αυτό αρχιτεκτονικό μνημείο -έργο του Μεσοπολέμου θα λάμψει στα ροζ, προκειμένου να μεταφέρει στον κόσμο το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης σε όλους τους Αθηναίους.

Αξίζει να είστε παρόντες!

Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/EsteeLauderGreece


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.