Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Στα summer camps των Εκπαιδευτηρίων "Ο Πλάτων" περνάμε υπέροχα!

Στα summer camps των Εκπαιδευτηρίων "Ο Πλάτων" περνάμε υπέροχα!

1

Το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς πλησιάζει και εννοείται πως τα παιδιά αδημονούν να ξεκινήσουν οι πολυπόθητες διακοπές. Διακοπές χωρίς φίλους όμως δεν γίνεται. Γι' αυτό τα εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων" σχεδίασαν ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά, μαθητές του σχολείου και μη, ώστε μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες τα παιδιά να μπορέσουν είτε με νέους φίλους είτε με τους ήδη υπάρχοντες να περάσουν ξέγνοιαστα, δημιουργικά, μα πάνω από όλα χαλαρά τις μέρες του καλοκαιριού.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να "ακουμπά" πάνω σε πολλές διαφορετικές ανησυχίες, αλλά και δυνατότητες των παιδιών για να περάσουν όσο πιο καλά γίνεται.

Ας δούμε τα 4 καλοκαιρινά προγράμματα:

17 Ιουνίου - 12 Ιουλίου

Summer English School
Στο Summer English School, τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών, εξοικειώνονται με την Αγγλική γλώσσα σ’ ένα ελεύθερο και διασκεδαστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα. Μέσα από διερευνητικά projects, καλλιτεχνικές
δημιουργίες, αθλητισμό, παιχνίδι και εκδρομές, το καλοκαίρι των παιδιών γίνεται ευχάριστο και δημιουργικό!

3

17 Ιουνίου-28 Ιουνίου

Summer Sports Camps

Στα Summer Sports Camps, τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών , εξελίσσουν την πρακτική τους στο αγαπημένο τους άθλημα, με εντατικές προπονήσεις αλλά και πολύ παιχνίδι.
Η αγάπη για τον αθλητισμό ξεκινά από το σχολείο και ακολουθεί τα παιδιά σ’ όλη τους τη ζωή!

4

18 Ιουνίου - 1 Ιουλίου
PS MUN & "Ευ ζην Children Vitality" Camp

Aυτό το εμπλουτισμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα προσφέρει σε μαθητές 10-16 ετών πρωινή προετοιμασία για τον θεσμό του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών PS MUN Summer Camp Special Conference: Cyberspace
και απογευματινό αθλητικό και φυσιολατρικό πρόγραμμα με τους έμπειρους συνεργάτες της “Ευ ζην Children Vitality". Mαθήματα ποδηλάτου σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, ποδήλατο βουνού, extreme
activites, μπάνιο και παιχνίδια στη θάλασσα! Η διαμονή και τα μαθήματα του Camp γίνονται στη Νέα Μάκρη, μόλις μισή ώρα από την Αθήνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Marathon Beach Complex!

5

18 Ιουνίου - 1 Ιουλίου

"Ευ ζην Children Vitality" Camp

Στο "Ευ ζην" Camp οι μαθητές ηλικίας 10 - 16 ετών , μεταφέρονται με σχολικά του Πλάτωνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Νέα Μάκρη Marathon Beach Complex, όπου παρακολουθούν:
Καθημερινό αθλητικό και φυσιολατρικό πρόγραμμα από 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. με τους έμπειρους συνεργάτες της “Ευ ζην", μαθήματα ποδηλάτου σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, ποδήλατο βουνού, extreme activities
όπως τοξοβολία, paintball, αναρρίχηση, rappel, μπάνιο και παιχνίδια στη θάλασσα (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται όλος o απαραίτητος εξοπλισμός καθώς και lunch box).

6

ΤΟ ΗΜΕΡHΣΙΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
Sports Camp
8:45 Έναρξη 1ης Προπόνησης
10:20 ∆ιάλειμμα διάρκειας 10’
10:30 Έναρξη 2ης Προπόνησης
11:40 Σάντουϊτς - Αναψυκτικό
12:00 ∆ραστηριότητες
(πισίνα, video, computers)
14:30 Aναχώρηση λεωφορείων

7

Εnglish School
8:45 Εnglish
10:20 Recess 10’
10:30 Science
11:40 Snack
12:00Activities (swimming, art, video, computers)
14:30 Bus Departure

8


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.