Αρχική InfoTeens Sports Στα Χανιά το All Star Game 2014!

Στα Χανιά το All Star Game 2014!

tromaktikoΤα Χανιά θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το 21ο All Star Game, έπειτα από σχετική απόφαση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και του Π.Σ.Α.Κ. Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα διεξαχθεί, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, στις 8 & 9 Μαρτίου 2014 στο υπερσύγχρονο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού, η χωρητικότητα του οποίου αγγίζει τους 3.000 θεατές.

Σύμφωνα με τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και τον Π.Σ.Α.Κ. «ο ζήλος που επέδειξαν οι θεσμικοί φορείς των Χανίων και ιδιαίτερα ο Δήμος Χανίων με τον οποίο υπήρξε μια στενή συνεργασία - και η αγάπη του φίλαθλου κοινού της Κρήτης για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, απλοποίησαν τα πράγματα σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του 21ου All Star Game.  Έτσι λοιπόν η μεγάλη γιορτή επιστρέφει στην Κρήτη, τέσσερα χρόνια μετά την διεξαγωγή του 18ου All Star Game που είχε γίνει στο Ηράκλειο».

CHANIA_KLADISOSΑναφερόμενος σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης επισήμανε τα εξής: «Πριν από μερικούς μήνες, η Δημοτική Αρχή των Χανίων αποφάσισε να διεκδικήσει την διοργάνωση του 21ου All Star GameΚαλαθοσφαίρισης, έχοντας ως δεδομένο ότι ο Δήμος μας διαθέτει όλες τις αναγκαίες υποδομές αλλά και την εμπειρία - για την ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή ενός τέτοιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Έτσι, στις 5 Νοεμβρίου 2013, με επιστολή που απέστειλα προς τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ, έκανα και επίσημα γνωστό το ενδιαφέρον του Δήμου Χανίων ώστε να φιλοξενηθεί στην πόλη μας το All Star Gameγια το 2014. Μετά από προσπάθειες μηνών και συνεχή συνεργασία που είχαμε  εγώ και οι συνεργάτες μου - με τα στελέχη του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ, η προσπάθεια μας αυτή στέφθηκε από επιτυχία.

Το All Star Game, η μεγάλη αυτή γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Μαρτίου 2014 στο υπερσύγχρονο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τα Χανιά θα φιλοξενήσουν ακόμα ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός δίνοντας την ευκαιρία στους Χανιώτες  και όχι μόνο - να δουν και να θαυμάσουν τους κορυφαίους παίκτες ? Έλληνες και ξένους - του ελληνικού πρωταθλήματος όπως είναι ο Δημ. Διαμαντίδης, ο Βασ. Σπανούλης και άλλοι!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.