Αρχική Infokids Αποδράσεις Σταφυλοθεραπεία στην Αίγινα

Σταφυλοθεραπεία στην Αίγινα

maison-5

Το καλοκαίρι τελειώνει. Πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας, σας προτείνουμε και πάλι μια κοινοτική αποτοξίνωση στην Οικία. Τρείς ή και περισσότερες μέρες σταφυλοφαγίας είναι καταπληκτική πηγή διαύγειας και ζωτικότητας, και γενικά ανανέωσης του οργανισμού. Και καθώς στις νηστείες είναι συνήθως πιο δύσκολη η αρχή, θα μας βοηθήσει να την κάνουμε παρέα. Με πρωινούς διαλογισμούς, αισθητήρια άσκηση και ωραίους περιπάτους στα πιο όμορφα σημεία της Αίγινας.

rt_grapes

Λίγες πληροφορίες για τη σταφυλοθεραπεία:
Η σταφυλοθεραπεία είναι μια κούρα καθαρισμού, αναζωογόνησης και σε ορισμένες περιπτώσεις θεραπεία, όπου για κάποιο χρονικό διάστημα (από μία μέρα μέχρι δύο μήνες) τρώει κανείς αποκλειστικά σταφύλι. Είναι γνωστή από την αρχαιότητα και έχει καθιερωθεί από την Γαλλική Ιατρική Ακαδημία ως πολύ αποτελεσματική κούρα για διάφορες παθήσεις, όπως πεπτικές διαταραχές, αρθριτικά, δερματικά, αϋπνία, χρόνια κούραση, νευρικότητα και πολλά άλλα.
Χάρη στα συστατικά του σταφυλιού δεν υπάρχει κίνδυνος αποδυνάμωσης, ούτε αισθάνεται κανείς καθόλου πείνα, ενώ σταδιακά αποτοξινώνεται ο οργανισμός και αυξάνεται η ζωτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο διαδίκτυο την περίπτωση της Johanna Brandt, η οποία θεραπεύτηκε από καρκίνο του στομάχου τρώγοντας αποκλειστικά σταφύλι και έκτοτε βοήθησε πολλούς ανθρώπους να θεραπευτούν από σοβαρές αρρώστιες.

Φυσικά σ’ ένα τριήμερο δεν θα αναζητήσουμε θεραπεία, αλλά μια κάθαρση που θα τονώσει τόσο τον οργανισμό μας όσο και τη διάθεσή μας. Και καθώς θα έχουμε κάνει μαζί την αρχή, θα είναι εύκολο, αν το θέλετε, να συνεχίσετε είτε μόνοι είτε παρατείνοντας τη διαμονή σας στην Οικία. Πέρυσι μερικοί από μας είχαν φτάσει μέχρι 3 εβδομάδες αποκλειστικής σταφυλοφαγίας! Και ευεργετήθηκαν πολύ.
Επικοινωνία
Οικία Καραπάνου
Περιβόλα
18010 Αίγινα
Ελλάδα

τηλέφωνο:     (+30) 210 698 5501
κινητό:     (+30) 69 46569733

email:     aigina.oikia@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.