Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σταμάτης Κριμιζής: "Η Οδύσσεια του διαστημοπλοίου Voyager"- Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη Χίο... στον Πλούτωνα

Σταμάτης Κριμιζής: "Η Οδύσσεια του διαστημοπλοίου Voyager"- Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη Χίο... στον Πλούτωνα

pluton

Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη Χίο στον Πλούτωνα θα κάνουν όσοι παρευρεθούν τη Δευτέρα 11 Μαϊου στις 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτίριο Πανεπιστημίου 30) .
Ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός και καθηγητής Διαστημικής Φυσικής και Αστροφυσικής Σταμάτης Κριμιζής τιμάται από τις Πρυτανικές Αρχές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών για το έργο του.

krimigis_lab--2
Στη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης θα γίνει εκτενής αναφορά στο συναρπαστικό ταξίδι του επιστήμονα από τη Χίο όπου γεννήθηκε στον Πλούτωνα , ενώ ο ίδιος θα μιλήσει για την "Οδύσσεια του Διαστημοπλοίου Voyager" κάνοντας μια αναδρομή στα 37 χρόνια έρευνας στο Διάστημα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα ...ταξίδι-αστραπή της καλλιτεχνικής εταιρείας "Πολύμνια" με μουσικές εμπνευσμένες από τα ουράνια σώματα.
Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης έχει την επιμέλεια του καθηγητή Μουσικής Κωνσταντίνου Καραμπερόπουλου με γενικό τίτλο "Αστροφυσικά Μονοπάτια"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.