Αρχική Νέα Σταματούν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Σταματούν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Οι βρετανικές αρχές αποφάσισαν να σταματήσουν την αναζήτηση της Μαντλίν ΜακΚάν, μια υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφού οι έρευνες που ξεκίνησαν το 2011 με εντολή του David Cameron, στοίχισαν στους Βρετανούς φορολογούμενους 12 εκατομμύρια λίρες.

Ήταν το 2007 που η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών στην Πορτογαλία και η απόφαση για τον τερματισμό των ερευνών έρχεται μετά τα τελευταία επιστημονικά τεστ, τα οποία διενεργήθηκαν πριν από τρεις μήνες και δεν οδηγούν τελικά πουθενά.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού παραμένουν σε εγρήγορση για την ανεύρεση της κόρης τους: «Μέχρι να πάρουμε απαντήσεις, μέχρι να έχουμε νέα, πάντα θα ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε να βρεθεί η Μαντλίν».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.