Αρχική Βιβλία Star Wars: Τα ρομπότ το σκάνε

Star Wars: Τα ρομπότ το σκάνε

Η σειρά της Disney «Διαβάζω διασκεδάζοντας με τους αγαπημένους μου ήρωες», για παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν, είναι σχεδιασμένη από παιδαγωγούς ειδικευμένους στην πρώτη επαφή των παιδιών με τα βιβλία. Τα τρία επίπεδα της σειράς βοηθούν στην επιλογή του κατάλληλου κάθε φορά βιβλίου, ανάλογα με την αναγνωστική ετοιμότητα του παιδιού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Θα καταφέρουν ο R2-D2 και ο C-3PO να ξεφύγουν από τον φοβερό Νταρθ Βέιντερ και να παραδώσουν το µήνυµα της πριγκίπισσας Λέια στον τελευταίο Τζεντάι; Γνώριμοι χαρακτήρες και απλό περιεχόμενο που βοηθούν τα παιδιά να ταυτιστούν με τους ήρωες και να προβλέψουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Επίπεδο: Για παιδιά που προετοιμάζονται για την ανάγνωση (+5 ετών)

Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
ISBN: 978-618-03-0545-6
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες: 32


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.