Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Starbucks: Χειμωνιάτικες προτάσεις δώρων για το γραφείο ή το σπίτι!

Starbucks: Χειμωνιάτικες προτάσεις δώρων για το γραφείο ή το σπίτι!

Κάθε σεζόν τα Starbucks φέρνουν στα καταστήματά τους αντικείμενα με το ιδιαίτερο στυλ της αλυσίδας για να πίνεις το ρόφημά σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Απολαύστε λοιπόν το κρύο ή ζεστό ρόφημά σας σε ένα από τα tumblers των Starbucks χωρίς να αλλοιωθεί η θερμοκρασία του όπου κι αν βρεθείς. Η πρακτική του λαβή, το ελαφρύ υλικό και το μεγάλο μέγεθος θα σε κάνουν να τα εκτιμήσεις ακόμη πιο πολύ. Πλένονται έυκολα στο χέρι και στο πλυντήριο χωρίς να φθείρονται και μπορούν να γίνουν δικά σου σε απίστευτες τιμές!
Για το σπίτι ή το γραφείο θα βρεις τις καινούριες κούπες σε κλασικό μέγεθος και την μεγάλη κούπα με το λογότυπο της πιο γνωστής αλυσίδας του καφέ στον κόσμο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.