Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Στάσεις εργασίας στα σχολεία που προγραμματίζουν μαθήματα τη βδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα

Στάσεις εργασίας στα σχολεία που προγραμματίζουν μαθήματα τη βδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα

ΟΛΜΕ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και στάσεις εργασίας σε όσα σχολεία προγραμματίζουν μαθήματα την πρώτη εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα οργανώνονται από την ΟΛΜΕ.

Τα δύο μέτωπα προς τα οποία κατευθύνει τις δράσεις της η ΟΛΜΕ είναι τα εξής:

Το πρώτο αφορά τα σεμινάρια εκπαίδευσης των αξιολογητών και το δεύτερο την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να υπάρξει αναπλήρωση μαθημάτων μέσα στις διακοπές του Πάσχα σε όσα σχολεία έγιναν καταλήψεις.

Έτσι για αύριο, Παρασκευή, στις 2 μετά το μεσημέρι απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας όπου θα πραγματοποιηθεί νέος γύρος σεμιναρίων για τους αξιολογητές και προαναγγέλλει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης και αναστολής των εγκυκλίων της αυτοαξιολόγησης.

Παράλληλα προχωρά την Τετάρτη 23/4, την Πέμπτη 24/4 και την Παρασκευή 25/4 σε 3ωρες στάσεις εργασίας (8 – 11 π.μ.) «στα σχολεία όπου οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης ορίζουν αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές του Πάσχα, και καλεί τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να λάβουν αποφάσεις για συμπληρωματικές στάσεις εργασίας τις ίδιες ημέρες όπου απαιτείται».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.